NDËRTIM FAQESH INTERNETI

NDËRTIM FAQESH INTERNETI

NDËRTIM FAQESH INTERNATI!

Kushdo që ka një biznes, duhet të mendoje për një website të dizenjuar mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsyeja  kryesore për ta pasur faqen tuaj në internet është sepse ajo qëndron ne çdo moment e hapur gjatë 24 orëve. Duke mundësuar informacione për biznesin tuaj në çdo moment.
Faqja e internetit ju përfaqëson në çdo kohë , duke ju përgjigjur të gjitha pyetjeve që ofron biznesi juaj.  Ofron shërbime në çdo moment edhe në kohën kur ju nuk jeni në Biznesin tuaj.
Website është një  reklamë e fuqishme edhe pa shumë shpenzime që mund të shihet e merret  informacion për biznesin në çdo cep të globit.

Qellimi jonë është të krijojmë  një web sa me profesional dhe sipas çdo kërkese të porositur nga klienti me kosto sa më të përballueshme.

 • Regjistrimin domaini (al .com, .org, .net, .info etj);
 • Regjistrimin e domani me C-panel;
 • Instalime dhe konfigurime të aplikacioneve si: WordPress, Presta Shop Drupal, Joomla, Opencart, Mambo etj;
 • Mundësi zgjedhjeje midis një shumëllojshmëri temash;
 • FTP Acounts unlimited (Përdoruesa trasferimi pa limit) ;
 • Backups manual dhe automatic në Google Driver (Ruajtje të dhënave aotomatike dhe ruajtje manuale );
 • Unlimiteded GB of space SSD (Hapësire pa limit në faqen tuaj);
 • Subdomains pa limit (nën domin pa limit);
 • Website me ip statike (ip të pa ndryshume) ;
 • SSL Certifikat (Certifikatë sigurie) ;
 • Sistem i thjesht për tu përdorur dhe për tu rifreskuar nga vetë klienti;
 • Trafik: Unlimiteded (trafik pa limit);
 • Zgjedhje menu me shumë nivele;
 • Përshtatshmëri për çdo pajisje (pc, tablet, smarphone)
 • Adresa pa limit (shembull: admin@emribiznesit.com)
 • Ndërtim i faqeve multimediale me foto, video;
 • Statistika të shikimeve dhe mundësi monitorimi dhe siguri të lartë;
 • Forma kontakti të ndryshme (mund të dërgosh e-mail nga faqja e kontaktit, mbështetje online për klientët);
 • Mundësi për përdorues me aksese të veçanta;
 • Punime në MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash;
 • Reklamimi i faqes tuaj në rrjetet sociale falas;
 • Reklamimi të faqes sipas kërkesë në : Google Adwords, Facebook , Linked, Instagram etj ;

 

 

Për më shumë informacione na kontaktoni duke klikuar tek faqja jonë e kontaktit. ose në faqen tonë të supportit.

Ju falenderojm që na zgjodhët!!!

INTERNET LONDON CENTER

NDËRTIM FAQESH INTERNETI , INTERLONDON-CENTER

Skills

Posted on

5 March, 2017