Luaj duke mësuar të ndërtosh një pc.

Loja është shumë e thjeshtë. Keni disa opsione për të luajtur:

  1. LEARN–MËSO SE SI TË VENDOSËS TË GJITHA PJESËT E NJË PC, ME VIDAT DHE POZICIONIMET E SAKTA
  2. TEST– TESTO NËSE JE NË GJENDJE TË BËSH MONTIMIN E TË GJITHA PJESVE.
  3. EXPLORER– EKSPLORO TË GJITHA PJESËT E PC DUKE KLIKUAR TEK SECILA NË VEÇANTI.

JU FALEMIDERIT!!!