SERVIS I SPECALIZUAR KOMPJUTERASH, LAPTOP, SISTEME, PROGRAME ME POROSI ETJ.

DISA NGA SHËRBIMET QË OFROHEN NË SERVISIN TONË!

 •  Formatime, Programime të ndryshme;
 • Instalimin e Sistemeve Operative si: , Windows 7,8,10,  32 dhe 64 bit, Linux, Mac, Android etj;
 • Instalimin e Sistemeve Mac, Linux si dhe Instalimin e dy sisteme njëkohësisht ;
 • Riparimin e Sistemit Operativ të dëmtuar; Windows 7,8,10  32 dhe 64 bit, Linux, etj
 • Instalim të programeve Profesionale sipas kërkesës;
 • Instalimin e Programeve për menaxhim Bare, Restorante, Farmaci Supermarket, Institucione Buxhetore etj ;
 • Instalimin e programeve të kontrollit në distance për Salla internet, Bare,etj. Si dhe  programe regjistruese e monitoruese;
 • Instalimin e Kontrollit Prindëror;
 • Instalimin e Programeve Profesionale Krijuese ;
 • Instalimin e Antiviruseve të licencuar si : Kaspersy, Nod 32, Norton, Mcafe, etj;
 • Ndërtimin e Sallave te Internetit, bashkë me programet dhe lojërat e nevojshme;
 • Ndërtimin e Lidhjeve në Institucione si dhe të gjitha Programet përkatëse;
 • Zëvendësimin e pjesëve hardwer të dëmtuara;
 • Zëvendësimin e pjesëve hardwer të dëmtuara për Laptop;
 • Zëvendësimin e Hardiskut të dëmtuar si dhe ruajtjen e sigurtë të informacioneve;
 • Heqjen e passwordit të sistemit dhe të biosit;
 • Pastrim të Pc Desktop dhe Laptop;
 • Ndërrim ekrani për Laptop si dhe ndërrim fshi të ekranit ; Riparim të Motherboard;
 • Suport online;

 

Si dhe shumë shërbime të tjera, sipas çdo kërkese të klientit.

Për çdo informacion mund të kontaktoni në faqen tonë të kontaktit duke klikuar KËTU ose në faqen tonë të suportit duke klikuar KËTU.

 

Faleminderit!