Kancelari

PAJISJE PËR ZYRAT DHE ARTIKUJ PËR BIZNESET

Ne kujdesemi për zyrat dhe biznesin tuaj të mos i mungoj gjë;
Dosje( me mekanizëm, kuti konference, plastike, me llastik,arkivi, qese xhelatinë, A4.);
Makina dhe kapse dokumentesh të madhësive të ndryshme;
Mbajtëse kancelarie e mjetesh të zyrës;
Makina skoçi (ngjitës) dhe ngjitës të madhësive të ndryshme;
Sete me të gjitha mjetet e nevojshme të punës;
Makina llogaritëse nga më të thjeshtat deri tek më të ndërlikuarat;
Hapëse dokumentesh të llojeve të ndryshme;
Vula formuese, Vula dixhitale, bojë vule, hapëse vrimash, korrektorë, kolor evidentues, për letër dhe      dërrase, xham, metal;
Cd, Dvd të markave të ndryshme;
Letër A4, A3 të gramaturave dhe ngjyrave të ndryshme;
Kapak plastik dhe kartoni A4,A3 , të ngjyrave të ndryshme;
Letër për kasa fiskale dhe printer termik të përmasave të ndryshme;
Blloqe dhe axhenda të madhësive dhe përmasave të ndryshme;
Fletë dalje/hyrje, mandat, pagese/arkëtimi, bllok bar kafe/restorant;
Menu për lokal/restorant të përmasave të ndryshme;