Kompjutera në Shitje

Kompjutera në Shitje

Hp compaq 6005 Pro Small Form Factor AMD Phenom II X4 B95 Processor (3.2-GHz, 2MB L2 cache, 8MB Total cache, HT bus 3.0) HP 4GB PC3-10600 (DDR3 1333 MHz) DIMM HDD 500 GB SITEMI OPERATIV WINDOWS 7 PROFESSIONAL I LEÇENSUAR SISTEM INSTALOHET EDHE SIPASË DËSHIRËS SË...

Ndërto një pc

 Luaj duke mësuar të ndërtosh një pc. Loja është shumë e thjeshtë. Keni disa opsione për të luajtur: LEARN–MËSO SE SI TË VENDOSËS TË GJITHA PJESËT E NJË PC, ME VIDAT DHE POZICIONIMET E SAKTA TEST– TESTO NËSE JE NË GJENDJE TË BËSH MONTIMIN E TË GJITHA...