Sisteme Sigure

2

Gjithçka perfektë për sistemet e sigurisë.

Sisteme Monitorimi si dhe sisteme alarmi për biznese dhe Shtëpi !

Sisteme vëzhgimi

  • Kamera sigurie cilësore të brendshme me parametra nga më të ndryshmet;
  • Kamera sigurie cilësore të jashtme me parametra nga më të ndryshmet;
  • Regjistrues DVR cilësor me parametra  nga më të ndryshmet;

kamera me dvr 1 kamera me dvr me telefon kamera me dvr kamera me sensor dhe pultpamje filmike

 

 

Sisteme sigurie

  • Sisteme sigurie për shtëpi;
  • Sisteme sigurie për biznese;

sensor kamera me sensor dhe pult

 

Montim, këshillim  dhe suport në çdo moment. kliko KËTU

Kjo faqe është ende duke u punuar!!!

Jeni të Mirëpritur në çdo moment!